Appelsin Yoghurt Mousse Dessert


Dette er en lekker oppskrift på appelsin yoghurt mousse eller fromasj om du vil.

Desserten er til 4 personer:

– 2 appelsiner
– 2 dl kremfløte
– 7 blader av gelatin
– 1 spiseskje sukker
– ½ ts vaniljesukker
– 350 ml yoghurt
– 10 Hasselnøttkjerner
– 2 ss appelsinjuice, konsentrert

Appelsiner skrelles og kuttes i 2 skiver til å brukes som pynt. Resten av appelsinene skjæres i små biter. Gelatinen dynkes i kaldt vann. Rør yoghurt med sukker, vaniljesukker, appelsinbåter og juice. Ta gelatinen ut av vannet og smelt den med vann. Rør smeltet gelatin inn yoghurt og smak til med sukker. La det stå noen øyeblikk og hell inn med pisket krem. Hell moussen i en bolle og legg den i kjøleskapet til den er stiv, minst 1 time. Anrett dette i fine porsjonsboller og pynt med hasselnøtter og halve appelsin skiver.

Våre brukere har søkt etter:

  • yoghurtmousse
  • dessert med yoghurt
  • appelsin dessert oppskrifter
  • appelsiner
  • yoghurt mousse
  • yoghurt dessert

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *