Artisjokksalat Med Kylling

Oppskrift på artisjokksalat med kylling for 12 personer:

– 2 kokt kylling
– 1 agurk
– Salt
– Pepper
– 2-3 bokser artisjokkhjerter
– 1 boks asparges, kuttet
– 100 g majones
– 3-4 dl fløte/rømme 9%
– Persille

Stek kyllinger dagen før og fjern skinn og ben. Skjær kjøttet i strimler som deretter oppbevares i en plastpose i kjøleskapet. Skjær agurken i små terninger, som trekkes i 10 minutter i en sil. Dryss med grovt salt.

Rør majonesen til en tynn dressing med asparges vann, og rør inn fløten/rømmen. Smak til med salt, pepper og fint klippet persille. Bland kyllingen med dryppende artisjokkhjerter, skylt og tørket agurk og asparges i et par salatboller. Drypp over litt dressing og server resten i en bolle.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *