Asparges med parmesan

Matoppskrift på asparges med parmesan for 4 personer.

Dette trenger du:

* 20 asparges
* 25 g parmesan
* 4 ss extra virgin olivenolje
* sitronskall
* nykvernet pepper
* ev. spekeskinke, f.eks. parma

Slik gjør du:

1. Brekk av den bitre bunnen på aspargesene.
2. Kok halvparten av aspargesene i en stor kjele med lettsaltet vann i ett og halvt minutt, og legg dem over i en bolle med kaldt vann.
3. Kok den siste halvparten på samme måte.
4. Fordel dem på fire tallerkener. Strø over parmesan, sitronskall og en klype pepper.
5. Hell over olje, og server gjerne med ­spekeskinke.

Våre brukere har søkt etter:

  • asparges med parmesan
  • asparges parmesan
  • oppskrift hjemmelaget frokostblanding
  • asparges og parmesan

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *