Asparges og Bønner Med Gremolata

Dette er en velsmakende oppskrift på asparges og bønner med gremolata for 2 personer.
Dette trenger du:

250 g friske grønne bønner

1 bunt grønn asparges

2 ss. olivenolje

Revet skall av 1 sitron

2 hvitløk, knust og finhakket

2 ss. persille, hakket

Rens bønner og ha dem i kokende vann i 2 minutter. Ha dem straks i kaldt vann / is vann, plukk dem opp og la dem renne av.

Bryt bunnen av grønne asparges, og deretter klipp dem inn 4 cm. lange stykker. Stek bønner og asparges i litt olje, litt om gangen, og smak til med salt og nykvernet pepper. Drypp på med litt god olivenolje. Plasser dette på en tallerken. Bland sitron krydder, hvitløk og persille sammen, dryss det over og server umiddelbart.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *