Aubergine Dipp eller Dressing


Dette er en Aubergine dipp eller dressing oppskrift du garantert vil komme til og like godt!
Oppskrift for 4 personer:

– 2 stk. Auberginer (ca 600 g)
– 100 g rømme
– salt og pepper
– 1 bunt med frisk finhakket basilikum
– 2 ss. sitronsaft

Skyll auberginer. Kutt stilken og blomsten. Sett dem i en ildfast form, og stek dem til der myke i ovnen ved 180 C i ca. 1 ½ time.
2. Avkjøl auberginene når de er ferdigbakte. Halvere dem og skrape ut kjøttet med en skje. Blend det eller kutt det opp med en kniv. Ha den i en bolle og rør inn med rømme. Smak til med salt, pepper, finhakket basilikum og sitron.

Tips: Aubergine dippen kan krydres med tabasko saus, hvitløk eller annet krydder istedenfor basilikum.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *