Bacon Biff

Hakket oksekjøtt – en hovedrett for 4 personer:

– 250 g bacon
– 250 g hakket biff
– ½ dl brødrasp
– 1 ss potetmel
– ½ ts salt
– 1 / 4 ts pepper
– 1 / 4 ts paprika
– 1 egg
– 3 ss vann

Rør i brødrasp sammen med hakket oksekjøtt, potetmel, krydder, egg og melk. Farsen skal være fast.

Plasser bacon skiver parvis ved siden av hverandre slik at de bare overlapper hverandre. Sett en passende andel av porsjon på og rull bacon skiver sammen, festet med en tannpirker.

Lav 8 ruller på denne måten og brun dem i ca 1 ss margarin i en dyp stekepanne på middels varme. Reduser varmen til lav varme og stek rullene til farsen er gjennomstekt. Kok poteter.

Serveres med brun saus, rødkål og kokte poteter.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *