Bakte Poteter Med Fyll

Dette er en oppskrift på bakte poteter med fyll for 4 personer:

Tilberedningstid: 1 ½ time

– 4 store bakte poteter

– Til fyll:
– 2 eggeplommer
– 1 liten bunt hakket persille
– 1 ts revet muskat
– 1 ts salt
– ½ ts pepper
– 25 g revet ost til gratinering

1. Poteter skrubbes godt og plassers på et fat.
2. Fatet plasseres på en rist midt i ovnen ved 200 ° C i én time.
3 Ta fatet fra ovnen og potetene stilles kjølig til de er mulig å røre.
4. Skjær toppen av potetene og uthul de med en teskje, slik at de ikke går i stykker.
5. Potet fyllet moses og blandes med eggeplommer, persille, revet muskat, salt og pepper.
6. Eggehviter pisket stivt og forsiktig tilsettes potetmassen.
7. Potet Blandingen helles i de tomme potet skallene.
8. Strø revet ost over potetene, som er satt tilbake på fatet.
9. Sett fatet i ovnen i ytterligere 10 min. til osten er gyllen.

Servering: Server, for eksempel, tomatsalat.

Våre brukere har søkt etter:

  • bakt potet med fyll
  • bakt potet fyll
  • fyll til bakt potet
  • bakte poteter med fyll
  • fyll til bakte poteter
  • fyll bakt potet

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *