Bechamelsaus

Saus til lasagne, Tortellini eller bare til pasta generelt.
(4-6 personer)

– Margarin
– mel
– 1 liter melk
– ost
– Muskat

Smelt margarin på middels varme i en kjele, legg til mel under kraftig omrøring, til det ikke lenger er flytende fett igjen. Nå legger du til ca. halvparten av melken og sørg for å røre konstant i sausen. Tilsett ost og muskat etter smak. Hell på resten av melken når sausen tykner, men pass på at det nesten koker gjennom hele prosessen. Hvis du ønsker en sterkere smak av muskat, kan du ha den i før melet.

Servering: Brukes som den hvite sausen i lasagne, saus for Tortellini, eller bare som en sekundær saus til en ellers kjedelig tirsdag kveld pasta.

Våre brukere har søkt etter:

  • bechamélsaus
  • bechamel saus
  • bechamelsaus oppskrift
  • bechamelsaus til lasagne
  • bechamelsaus lasagne
  • bechamel saus oppskrift
  • oppskrift bechamelsaus

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *