Biff Med Madagaskar Pepper

Dette er en matoppskrift på biff med madagaskar pepper for 4 personer.

– 4 biffer
– 2 ts Madagaskar pepper
– 50 g smør
– 2 dl vann
– 100 g fløteost i små terninger, naturell
– Salt

Knus pepper og smør dem på begge sider av biffene. Dryss på med salt. La smøret gyllne i en stekepanne og brun biffene på begge sider. Stek dem over svak varme i ca. 2 minutter på hver side avhengig av tykkelsen på biffene. Ta dem opp og hold dem varme. Ha vann og fløteost i gryten og la det putre mens du rører sausen til den er blitt glatt. Tilsett salt. Hell sausen over biffene ved servering. Pynt med ekstra Madagaskar pepper.

Tilbehør: poteter og grønn salat.

Våre brukere har søkt etter:

  • kjøtt på 123

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *