Biff Med Sopp Og Myntepoteter

Dette er en biffrett med sopp og poteter som alltid er populær.
Hovedretter, 4 personer.

– 4 biffer av indre- eller ytrefilet (ca. 2 cm)
– 30 g smør / olje
– Grovt salt og pepper
– 1 kg sopp
– 1 bunt persille
– 2 ss sitron

– Myntepoteter:
– 1 kg små poteter
– 30 g smør
– Kuttet mynte
– 2 hvitløk

1. Fjern fettkanten av biffene.
2. Smelt smøret, brun biffene på begge sider, demp varmen og stek biffene ca 2 minutter på hver side avhengig av hvor røde du ønsker dem. Dryss på salt og pepper til steking.
3. Ta biffene fra pannen og legg dem på varme tallerkener. Ha soppen i pannen og lam dem småsteke i ca. 5 min.
4. Dryss hakket persille over soppen og kom med sitronsaft, salt og pepper.
5. Server biffene med myntepoteter og sopp.

Mynte poteter: Små kokte poteter stekes i smør med litt hakket mynte og hvitløk.

Våre brukere har søkt etter:

  • biff med sopp
  • sopp til biff

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *