Biff Med Stekt Paprika

Oppskrift på biff med paprika for 4 personer:

– 4 stykker av oksemørbrad á 180 g

Saus:
– 1 løk
– 1 ss pepperkorn
– 4 dl kremfløte
– 1 ts Dijon sennep
– Salt

Potet:
– 4 store bakepoteter
– 1 Frisk timian
– 100 g smør
– Salt og pepper

Pynt:
– 5 Salathoder
– 1 gul paprika
– 1 rød paprika
– 1 grønn paprika
– Salt og pepper
– Smør / olje
– Stekt biff, så de er rosa.

Saus: Løk hakkes og stekes i olje, så de blir brune, hell på fløte og kok i ca. 15 minutter. Dette blendes og helles i en kasserolle, hvor Dijons sennep og pepperkorn blir ristet på. Kokes igjennom og er klar for servering.

Potet: Poteter skrelles og kuttes i skiver ca. 1 mm. Snus i det smeltede smøret, krydres med salt, pepper og timian. Plasseres deretter i en smurt form eller et fat og stekes i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader.

Salat: Det tas 16 store blader fra salthode, og disse stekes i smør og krydres med salt og pepper. Resten blandes med vann i 10 minutter, smak til med salt og pepper og legg i en smurt form eller et fat og stek i 15 minutter på 200 grader.

Pepper: Pepperfrukter skjæres i tynne strimler og stekes i litt olje til de er møre. Serve hver biff på et bedd av salatblader, og peppersausen fordeles rundt det. Avslutt med saus og gi bakt potet og salat til salaten.

Våre brukere har søkt etter:

  • stekt paprika
  • hvordan steke paprika
  • steke paprika
  • stekte paprika

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *