Blåskjell Med Asiatisk Smak

Dette er en oppskrift på blåskjell med asiatisk smak for alle som er glad blåskjell. En god og enkel rett med fine farger hvor flotte Norske blåskjell kommer til sin rett.

Dette trenger du for 2 porsjoner:
2 kg blåskjell
2 cm frisk rød chili
50 g frisk ingefær
3 cm sitrongress
2 finhakkede sjalottløk
1 boks, ca 2 dl kokosmelk
1,5 dl fløte
1 lime
2 finhakkede hvitløkbåter
1 ss smør
15 stilker frisk koriander

Fremgangsmåte:
Surr finhakket hvitløk, chili, ingefær og sjalottløk i smør i en kjele.
Ha i blåskjellene og hell over kokosmelken og fløten.
Kok dette i to minutter eller til skjellene åpner seg. Ta skjellene ut med en hullsleiv og ha dem over i skålen.
Kok ned kraften til den tykner noe. Har du en stavmikser kan du mikse kraften litt luftig.
Hell den varme kraften over skjellene.
Server med brød ved siden av.

Våre brukere har søkt etter:

  • asiatisk blåskjellsuppe
  • blåskjell asiatisk
  • asiatisk blåskjell
  • asiatiske blåskjell
  • blåskjell oppskrift asiatisk

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *