Blåskjell med asiatiske smaker

Oppskrift på blåskjell med asiatiske smaker for 4 pers.

Dette trenger du:

2 kg blåskjell
½ rød chili
50 g frisk ingefær
3 cm sitrongress
2 sjalottløk
2 dl kokosmelk
1 ½ dl matfløte
1 lime
2 fedd hvitløk
1 ss usaltet smør
frisk koriander

Slik gjør du:

Surr finhakket hvitløk, chili, ingefær, sitrongress og sjalottløk i smør i en kjele.
Ha i blåskjellene og hell over kokosmelken og fløten.
Kok dette i to minutter eller til skjellene åpner seg. Ta skjellene ut med en hullsleiv og ha dem over i skålen.
Kok ned kraften til den tykner noe. Smak til med lime. Har du en stavmikser kan du mikse kraften litt luftig.
Tilsett hakket koriander og hell den varme kraften over skjellene.

Våre brukere har søkt etter:

  • blåskjell oppskrift
  • blåskjell oppskrifter
  • blåskjellsuppe oppskrift
  • oppskrift blåskjell
  • oppskrift på blåskjell
  • sjømat oppskrifter
  • oppskrifter blåskjell

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *