Boston Kake


Dette er en oppskrift på Boston kake som er veldig god.

Dette trenger du:
4 eggehviter
200gr. sukker
200gr. malte mandler

Start med å piske eggehvitene og ha i sukkeret litt etter litt.
Deretter blander du forsiktig inn malte mandler i den stivpiskede eggehvite blandingen til slutt.

Stekes: 170 grader, ca. 45min. i en rund form på 24 cm.
Avkjøl kaken. Ha på et lag med bringebær syltetøy. Ha så på 1 pakke sitronfromasj (Denne lager du etter anvisningen på pakken).
Kaken settes så kaldt et par timer.

Boston krem:

1 plate kokesjokolade
3/4dl. vann
3/4dl. sukker

Alt dette kokes og avkjøles helt.
Avkjølt sjokoladekremen og etter det blandes den med 1/3 liter fløte, (Denne er først er pisket til krem). Sett kaken deretter på et fat. Ta av ringen fra kakeformen rundt kaken.
Ha på boston kremen oppå sitronfromasjen på kaken. La kaken stå kjølig minst et par timer.

Pynt:
3dl. fløte
2ss. sukker
2ts. vaniljesukker
Piskes til krem.

Ta av kakeringen. Ha kremen oppi kakesprut og pynt kaken med litt krem på toppen og litt på sidene.

Våre brukere har søkt etter:

  • bostonkake
  • boston kake
  • boston kake oppskrift
  • bostonkake oppskrift
  • kake oppskrifter
  • oppskrift på bostonkake

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *