Butterdeig med babyasparges og chèvre

Oppskrift på snipper i butterdeig med babyasparges og chèvre, herlig!

Dette trenger du:
(For 4 pers.)

* 2–3 snadderpølser, f.eks. krydderwürst eller chilipølser
* 4 butterdeigsplater
* 1 egg
* 1 pk. babyasparges
* 50 g chèvre
* sesamfrø/valmuefrø

Slik gjør du:

1. Kjevle butterdeigplatene til en og en halv gang sin størrelse. Pensle rundt kanten med sammenvispet egg.
2. Del pølsene i skiver på langs, legg på asparges, pølser og chèvre i skiver.
3. Legg over en butterdeigplate, og trykk langs kanten med en gaffel. Pensle med egg, og strø på frø. Stek ved 225 grader i cirka 12 til 15 minutter.
4. Skjær i snipper, og server med dip.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *