Butterdeigsterte

Oppskrift på butterdeigsterte.

Arbeidstid: 10 minutter

Baketid: 35-50 minutter

Ikke egnet i fryseboks

* 1 rull butterdeig

Fyll:
* 2 purre
* 1 løk
* blomkål eller brokkoli
* og / eller 125 g erter
* 125-150 g kokt skinketerninger
* 2 egg
* 1 ½ dl crème fraiche
* 2 dl fløte eller melk
* 1 dl revet ost
* salt
* pepper

Kutt opp purre og løk. Stek både i smør eller olje på pannen. Bland med ferdig kokte blomkål eller erter. Rull ut tint butterdeig og fylle en smurt paiform med det. Stek bunnen i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter. Ha grønnsaksfyllet sammen med skinketerninger. Pisk egg, creme fraiche og fløte sammen og bland i revet ost i. Smak til med salt og pepper. Få den over i kakeformen og stek kaken 25-30 minutter ved 180-200 grader.

Våre brukere har søkt etter:

  • butterdeig fyll

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *