Cappuccino

Oppskrift på Cappuccino – laget på den klassiske metoden.

Dette trenger du:

1 porsjon
4 cl dobbel espresso
8 cl melk

Slik gjør du:

Melkeskummet kan du lage enten ved hjelp av en steamer som finnes på espressomaskinen eller en melkeskummer. Hvis du bruker melkeskummer så skummer du melken først også varmer du den opp i mikrobølgeovn. Pass på at melken ikke koker.

Melken skal ikke være som stivpisket eggehvite, men fløyelsmyk og tett, uten store bobler. Melken er ferdig når du har 50/50 med varm melk og melkeskum.

Server gjerne med cappuccinokrydder, kanel eller kun sukker.

Cappuccino drikkes oftest av lave tunge porselenskopper som er forvarmet.
Mange bruker strø på toppen, enten revet sjokolade eller det mest brukte: En blanding av råsukker, kanel, vaniljesukker og kakao.

Våre brukere har søkt etter:

  • cappuccino oppskrift
  • jordbær cappuccino
  • oppskrift cappuccino

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *