Chilipølser med potetmos

Oppskrift på chilipølser med potetmos og ertepuré.

Dette trenger du:
(For 4 pers.)

* 4–8 snadderpølser f.eks. chilipølser eller hvitløkspølser
* 2 ss pinjekjerner

Potetmos med parmesan:

* 1 kg poteter
* 1 dl god olivenolje
* 1 dl revet parmesan (kan sløyfes)
* 1 ts salt
* ½ ts malt hvitt pepper
* 2 ss finhakkede krydderurter

Ertepuré:

* 1 pk. selskapserter, 250 g
* ½ dl kjøttbuljong (utblandet)
* ½ ts salt
* ½ ts pepper

Slik gjør du:

1. Skrell potetene, og kok dem i usaltet vann for ikke å få seig potetmos.
2. Hell av vannet, og mos potetene.
3. Visp inn olivenolje og parmesan. Rør i mosen til den blir luftig.
4. Smak til med salt og pepper, og rør inn urtene.

Slik gjør du med ertepurè’en:

1. Kok opp ertene i buljongen. Bruk en stavmikser, og kjør til puré.
2. Smak til med salt og pepper.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *