Fisk- og skalldyrsuppe

Oppskrift på fisk- og skalldyrsuppe for 4 personer.

Dette trenger du:

400 g fisk etter ønske, f.eks. laks og torsk
1 boks reker, store
200 g blåskjell, vasket og renset
1 fylt krabbeskjell
2 dl hvitvin (kan erstattes med vann)
1 liter fiskekraft (buljongterning kan også godt brukes)
1 ts reven ingefær
2 stjerneanis
1 boks hakkede tomater
1 bunt vårløk, finhakket
1 gulrot, skivet tynt
2 ss fish sauce
2 ss oyster sauce

Slik gjør du:

Kutt opp fisken i terninger.
Fres ingefær, gulrot, vårløk og anis i en kjele med litt olje.
Tilsett vin, kraft, laken fra rekene, fish/oystersaus og tomatene.
La trekke i ti minutter, tilsett så fisk og blåskjell, sett på lokk.
Legg rekene i gryta sammen med krabbekjøttet og server.

Våre brukere har søkt etter:

  • krabbeskjell

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *