Fiskegrateng med spinat

Oppskrift på fiskegrateng med spinat og ost for 4 pers.

Dette trenger du:

70 g margarin
70 g hvetemel
5 dl melk
4 egg
600 g kokt (saltet) torsk
4 dl kokt makaroni (gjerne fullkorn)
1 pk (70 g) ICA babyspinat, fersk (eller finhakket purre/vårløk)
Ca. 1 ts salt
¼ ts malt muskat
½ ts malt sort pepper
70 g usøtet strøkavring
50 g cheddar

Slik gjør du:

Lag tykk saus av margarin, hvetemel og melk. Avkjøl.
Skill eggene, ha plommene i sausen. Bland inn fisk, makaroni og spinat. Smak til med krydder.
Stivpisk eggehvitene, vend forsiktig inn. Ha blandingen i smurt ildfast form.
Dryss over knust strøkavring og revet cheddar. Stek på midterste rille ved 180 grader, ca. 30 min.
Server med kokte poteter, smeltet smør og grønn salat.

Våre brukere har søkt etter:

  • fiskegrateng med spinat
  • fiskegrateng spinat

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *