Fiskerett Med Poteter Og Gulrøtter

Dette er en velsmakende oppskrift på en fiskerett med poteter og gulrøtter for 4 personer:

Dette trenger du:
ca. 8 poteter
2 gulrøtter
1 dl. matfløte
½ dl. vann eller buljong
salt og pepper
litt olje
2 dl. revet ost

Fremgangsmåte:
Start med å skrelle poteter og gulrøtter og skjær disse i skiver. Legg som takstein oppå hverandre, 2-3 lag i en ildfast smurt form. Ha salt og pepper, samt litt olje over hvert lag. Hvis du har rester av saus f.eks. bearnèsaus eller vanlig hvit saus, kan man legge noen ss over potetene. Dryss over med revet ost.
Steketid er på ca. 30 minutter nederst i ovnen, på 235 grader i form med lokk.

Etter ca. 30 minutter tar du formen ut av ovnen, deler opp fiskefiletene som du strør med salt og pepper, og legger dem oppå potetene. Press litt sitron over filetene og drypp over litt olje.

ca. 700-800 gr. torsk ,sei, lyr eller annen fiskefilet
salt og sitronpepper
litt olje
presset sitron

Sett formen inn igjen i ovnen uten lokk, og stek videre ca. 20-25 minutter alt etter hvor tykke filetene er.

Våre brukere har søkt etter:

  • fiskerett
  • fiskeretter i ovn
  • lyr i ovn
  • stekt lyr oppskrift
  • fiskeretter i ovnen
  • fiskerett i ovn
  • lyr oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *