Frokost og Lunsj Sild


Dette er en matoppskrift på sild som passer godt både til frokost og lunsj for 4 personer:
Bra for et lunsjbord.

– 4 marinert sild
– 2 løk
– 1 BT. reddiker
– 1 grønn pepper
– 2 ss persille
– 1 ss karse
– 2-4 hardkokte egg
– 200 g majones
– 1 dl surmelk
– salt
– hvit pepper
– karri
– sennep

Dressingen lages av majones, surmelk, salt og hvit pepper, karri pulver og sennep.

Eggene er kokt, persille hakkes, dill kuttes, sildene skjæres i skiver, løk hakkes, grønn pepper hakkes, hakk opp reddiker, de hardkokte eggene skjæres i skiver.

Det hele legges lagvis med dressingen i en bolle før servering ..

Serveres til lunsj med rugbrød.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *