Grillet Kyllingbrystfilet Med Asparges og Tomat

Dette er en oppskrift på grillet kyllingbrystfilet med asparges og tomat som smaker aldeles fortreffelig!

Dette trenger du:
(4 personer)

4 kyllingbrystfileter
200 g grønne asparges
2 modne tomater
1 charlottenløk i tynne skiver
1/2 dl balsamicovineger
1 dl olivenolje
Salt og pepper

Fremgangsmåte:

Sørg først for at grillen er tilstrekkelig varm varm. Start med å grille kyllingfiletene til de er helt ferdige. Del tomatene og stek dem på høy varme i en stekepanne. Hell på med balsamicovineger og kok det sammen til en sirupslignende konsistens. Bland i olivenolje og charlottenløk og smak til med salt og pepper.

Bruk så sjyen som saus. Nå koker du aspargesen i lettsaltet vann i ca. 3 minutter. Server kyllingen med tomater og asparges.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *