Grillspyd Med Svinefilet og Scampi

Dette er en oppskrift på grillspyd med svinefilet og scampi som er veldig god!

Det blir en herlig smaksopplevelse med både kjøtt og sjømat sammen på grillen.

Dette trenger du:
(4 porsjoner)

600 g svin indrefilet
100 g scampi rå
2 ss pinjekjerner
2 ss Chili Soya-saus

Marinade:
5 ss Søt Soya-saus
1 ss Salt Soya-saus
1 båt hvitløk, finhakket
1 ss Sursøt Chilisaus
1 ts pepper

Fremgangsmåte:
Start med å skjære kjøttet opp i tynne skiver på ca. 3 cm brede.
Tre skivene av svinekjøtt på spyd vekselvis med scampi. Pensle marinaden på.
Grillspydene ca. 5 minutter på hver side.

Bland så ingrediensene til marinaden.
Denne retten serveres best med en kokt ris, salat og chilisoyasaus. Strø over pinjekjerner til slutt.

Tips til slutt: Om man benytter trespyd må du passe på at du legger dem i vann ca. 1/2 time før de skal brukes, ellers har de lett for å ta fyr på grillen.

Våre brukere har søkt etter:

  • grillspyd scampi
  • grillspyd med scampi
  • scampi grillspyd

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *