Gulasjsuppe

Oppskrift på gulasjsuppe for 2 pers.

Dette trenger du:

Ca. 400g okse høyrygg (eller bankekjøtt / suppekjøtt), skåret i terninger
2 løk
2 gulrot, grovhakket
2 grønne paprika, grovhakket
4 fedd hvitløk, finhakket
2 tomater, hele
5 middels store poteter
Soya eller raosolje til steking
1 ts karve
salt
4 ts paprikapulver
vann
evt. rødvin

Slik gjør du:

I en stor kasserolle brunes løken i olje. Når den er brunet, tilsettes kjøttet og røres godt om.
Ha i salt og paprikapulver. Tomat, paprika, gulrot, karve og hvitløk. Tilsett vann så alt dekkes, og la det koke på moderat varme i ca. 30 minutter.
Imens skrelles potetene og skjæres i terninger.
Etter 30 minutter tilsettes ½ glass rødvin
Etter nye 45 minutter tilsettes potetene. Når de er ferdige, er suppen ferdig.

Våre brukere har søkt etter:

  • suppekjøtt
  • gulasjsuppe med oksekjøtt
  • suppekjøtt oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *