Gulasjsuppe


Dette er en oppskrift på en kraftig gulasjsuppe med mye god smak. Oppskriften er bergnet for 4 porsjoner.

Dette trenger du:
500 gr. benfritt svinekjøtt, for eksempel bog eller skinke
2 middels store løk
3 ss. matolje
2 krm. salt
½-1 krm. pepper
1 ts. paprikapulver
1 ss. fransk sennep
½ ss. kinesisk soya
4 dl. kjøttbuljong
1 ½ dl. crème fraîche
3 ts. maisenamel

Fremgangsmåte:
Start med å skjære kjøttet i jevnt store terninger. Løken skjærer du i biter.
Varm deretter 1-2 ss. olje i en stor stekepanne eller gryte, og brun kjøttet i omganger til det har fått farge.
Ta det opp etter hvert som det blir ferdig.
Varm resten av oljen i pannen og fres løken i noen minutter.

Legg kjøttet i pannen og kryddre med salt, pepper og paprikapulver.
Tilsett sennep, soya og buljong.
La gulasjen småkoke under lokk i ca. 40 minutter.
Bland inn med crème fraîche og maisenamelet, røres ut i litt vann. La gryten koke ytterligere noen minutter. Smak til og kryddre mer om du vil.
Server gulasjen sammen med kokt ris og en salat.

Våre brukere har søkt etter:

  • gulasjsuppe
  • gulasjsuppe oppskrift
  • oppskrift gulasjsuppe
  • gulasjsuppe med kjøttdeig
  • oppskrift på gulasjsuppe
  • gulasjsuppe med kjøttdeig kylling

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *