Hjulbrød Med Rosiner

Oppskrift på hjulbrød med rosiner smaker veldig godt!
For 1 person:

– 250 g hvetemel
– 3 ts bakepulver
– 50 g smør eller margarin
– 25 g sukker
– 75 g rosiner
– 1 ¼ dl melk

Sil mel og bakepulver i en bolle og gni inn fettet til blandingen er kornete. Tilsett sukker, rosiner og melk. Sett dette sammen til en deig. Legg den på et bord og rull den ut med en rulle. Form den til en rund kake, ca. 20 cm i diameter. Kutt 8 dype spor i deigen ut fra sentrum. Men uten å skjære igjennom. Det skal se ut som eikene i et hjul. Deretter pensler du brødet med melk og stek i 200 ° varm ovn i 15-20 minutter helt til brødet er gyllent. La den avkjøles på bakeristen. Brødet brytes i stykker og spises varmt med smør og / eller syltetøy

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *