Hvit Sjokolademousse Kake


Dette er en oppskrift på hvit sjokolademousse kake.

Dette trenger du:
200 gr mandler
200 gr sukker
2 egg
1 ss kakao
Revet skall av ½ appelsin

Slik gjør du:
Start med å male opp eller finhakk mandlene. Visp deretter sammen egg og sukker. Bland inn mandler, kakao og finrevet appelsinkall.
Ha over i en smurt form på en ca. størrelse på 24 cm i diameter og stek bunnen på nederste rille ved 175 grader i ca. 25 minutter.

Fyll:
200 gr hvit kokesjokolade
4 dl kremfløte
3 eggeplommer

Fremgangsmåte:
Start med å smelte sjokoladen i et vannbad. Bland sammen eggeplommene med 1 dl av kremfløten og varm den opp under omrøring til den tykner. Avkjøl deretter noe og bland det inn den smeltede sjokoladen. Fortsett med å piske resten av kremfløten til krem, og snu den forsiktig inn i sjokoladeblandingen. Plasser den avkjølte kakebunnen på et fat med ringen rundt. Hell over blandingen på mandelbunnen og la kaken stå minst en time i kjøleskapet før den skal serveres. Det skal nevnes at kaken også kan fryses og serveres som iskake. Hvis du har tenkt til dette tar du da kaken ut av fryseren og lar den tempereres i kjøleskapet i ca ½ time før servering.

Våre brukere har søkt etter:

  • hvit sjokolademoussekake
  • hvit sjokoladekake
  • hvit sjokolademousse
  • hvit sjokolademousse oppskrift
  • hvit sjokolademousse kake

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *