Kanelkake

Oppskrift på kanelkake.

Dette trenger du:

800 g. hvetemel
800 g. sukker
50 g. smør (kan sløyfes)
2 ts. vaniljesukker
8 ts. kanel
4 ts. natron
1 l. kefirmelk

Glasur:
100 g. smeltet smør
500 g. melis
4 ts. vaniljesukker
2 ss. kakao
8 ss. varm sterk kaffe

Slik gjør du:
Bland alt til røren i en kjøkkenmaskin. Stekes i langpanne ved 200 grader ca. 30 min.
Til glasuren blandes smeltet smør med resten til en jevn krem. Smøres over kaken.
Denne kaken er enkel å lage, den inneholder ikke egg, og den elskes av barn.
Kaken er fin å fryse.

Våre brukere har søkt etter:

  • kanelkake
  • kanelkake i langpanne
  • oppskrift kanelkake

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *