Kanelsnurrer uten melk

Oppskrift på kanelsnurrer uten melk.

Dette trenger du (til ca. 30 kanelsnurrer):

* 125 gr margarin uten melk
* 5 dl havremelk/soyamelk
* 50 gr gjær
* 1 dl sukker
* 1 ts kardemomme
* ca. 1,3 liter hvetemel
* + 50 gr romtemperert margarin uten melk
* kanel
* sukker

Slik gjør du:
Smelt margarinen i en kjele.

Ha i melken og varm opp til fingertemperatur. Rør ut gjæren i en del av væsken i bakebollen.

Ha i resten av væsken.
Bland i sukker, kardemomme og hvetemel til en passe deig.

Elt deigen blank og smidig med maskin eller for hånd.
Deigen er ferdig når den slipper bollen.

Dekk bakebollen med plast og et kjøkkenhåndkle. Sett deigen til heving et lunt sted i ca. 40 minutter.
Elt deigen litt etter heving og del den i to.

Kjevle hver del til en rektangulær leiv.

Smør på romtemperert margarin uten melk, og strø over kanel og sukker.
Rull deigen sammen fra langsiden.

Skjær av 2,5 cm biter/skiver og sett disse med snittflaten ned på en stekeplate dekket med bakepapir.

Pensle med vann før steking.

Kanelsnurrene stekes ved 250 grader, midt i ovnen, i ca. 5 – 10 minutter. Avkjøl på rist.

Våre brukere har søkt etter:

  • kanelsnurrer uten melk
  • kanelboller uten melk
  • skillingsboller uten melk
  • kanelsnurrer oppskrift uten melk
  • kanelsnurr uten melk
  • oppskrifter uten melk
  • kanelsnurrer uten egg

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *