Kokoskake

Her er kakeoppskriften på kokoskake. Dette er for en dobbel porsjon om man bruker en langpanne.

Dette trenger du:
2 egg
2 ½ dl. sukker
3 dl. siktet hvetemel
1 ½ dl. kaldt vann
2 ts. bakepulver

Slik gjør du:
Egg og sukker piskes til eggedosis. Rør forsiktig inn resten av ingrediensene.
Steketid: 200 grader, midterste rille, ca. 20 minutter.

Glasur:
2 ss. margarin
1 dl sukker
1 egg
2 dl. kokos

Alt dette gis et oppkok.
Ta kjelen av platen og rør i 2 ts. med vaniljesukker.

Glasuren strykes på den halvferdigstekte kaken.
Steking: Stek kaken igjen på ca. 5-10 minutter til den er gylden.

Våre brukere har søkt etter:

  • kokoskake
  • kokoskake i langpanne
  • kokoskake langpanne
  • kokoskake lavkarbo
  • kokoskake oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *