Kongekrabbe med potetkrem

Oppskrift på kongekrabbe med potetkrem for 4 pers.

Dette trenger du:

2 kongekrabbeklør
1 ss smør
sort pepper
600 g mandelpoteter
1 dl melk
1 dl fløte
50 g smør
salt og pepper
50 g usaltet smør
saft av 1/2 sitron
1 sjalottløk, finhakket
1 cm finrevet frisk pepperot
2 ss soyasaus

Slik gjør du:

Del klørne i serveringsstykker.
Stek dem forsiktig i smøret i en panne, tar omtrent 1 og 1/2 minutt, krydre.
Skrell poteter og kok opp, la trekke til de er helt møre.
Slå av vannet, mos potetene godt, ha i fløte, melk og smør, visp kraftig en stund slik at den blir helt kremete og fin, smak til med salt og pepper.
Brun smøret i en kjele til det blir nøttebrunt, ta av varmen og rør inn resten av ingrediensene.
Anrett den stekte krabba oppå potetkremen, hell sausen rundt om og pynt med friske urter.

Våre brukere har søkt etter:

  • kongekrabbeklør
  • krabbeklør oppskrift
  • kongekrabbe oppskrifter

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *