Kremet krepsesuppe

Oppskrift på kremet krepsesuppe for 4 pers. Kjempegod!

Dette trenger du:

300 g ferdig rensede krepsehaler
100 g oppskåret bacon i terninger
4 finhakkede sjalottløk
4 ss olivenolje
2 ts tomatpuré
8 ss konjakk
4 stilker frisk timian
4 dl hvitvin
5 dl fløte
2 ss smør
4 dl fiskebuljong
1 ts kajennepepper

Slik gjør du:

Stek først baconet i gryta med olivenolje. Tilsett så krepsehalene og brun dem litt.
Hell så på hvitvin og fiskebuljong. Så har du sjalottløk, timian og kajennepepper oppi gryta.
Så er det fløten og konjakken sin tur, etterfulgt av tomatpuré.
Rør godt og la det småkoke til det blir skikkelig tykt.
Rett før servering har du en ss smør oppi gryta og rører det forsiktig inn.

Våre brukere har søkt etter:

  • krepsesuppe
  • kremet sjøkrepssuppe
  • krepse suppe
  • krepsehale suppe
  • krepsesuppe oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *