Kroketter med yoghurtdip

Oppskrift på kroketter med yoghurtdip for 4 pers.

Dette trenger du:

1 stor løk, finhakket
250 g havremel
500 ml grønn­saksbuljong
1 ss timianblader
2 ss hakket persille
2 eggeplommer
200 g sellerirot, revet
2 ss hakkede valnøtter
Tabasco
50 g grov brødrasp
Olje til steking

Yoghurtdip:

150 g rømme
200 g yoghurt
3 ss hakket persille
1 tomat, uten kjerner, hakket
timian til pynt

Slik gjør du:

Stek løken i litt smør eller olje. Rør inn havremel, buljong og timian. Avkjøl litt.
Ha i persille og eggeplommer. Bland så inn sellerirot og valnøtter, og krydre med salt, pepper og noen dråper Tabasco.
Form til ca. 16 kroketter, og vend i brødsmulene.
Stek krokettene i stekepanne i 12–15 minutter på middels varme.
Bland sammen rømme, yoghurt og persille. Ha i tomat og krydre med salt og pepper.
La krokettene renne av seg på tørkepapir.
Pynt med timian

Våre brukere har søkt etter:

  • yoghurt oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *