Kylling og Asparges Frikassé

Dette er en enkel matoppskrift på kylling og asparges du helt sikkert vil like godt!

Ment for 4 pers.
Dette trenger du:

2 ½ ss. mel

salt og nykvernet pepper

500g kyllingbryst fileter, kuttet i biter

2 ts. olje

2 ½ dl kylling kjøttkraft / buljong

2 hvitløk, knust og finhakket

1 bunt asparges, bunnen er brukket av og skåret i små biter

1 boks cherrytomater, halvert

dill, finhakket

Bland 2 ss. mel, salt og nykvernet pepper i en frysepose. Legg i kylling stykkene og rist posen godt, slik at kyllingbitene er dekket av blandingen. Varm olje opp i en stekepanne og tilsett kyllingstykkene. La dem steke i 5 minutter av gangen til de er gjennomstekte og gylne. Ta dem opp på et fat. Bland resten av melet med kylling kjøttkraft og hvitløk. Legg asparges stykkene i pannen og surre i 1 minutt. Pisk buljongblandingen godt og helle det på pannen. La nå dette koke i et minutts tid, til det tykner. Ha i tomater, ta av pannen fra varmen og tilsett dill. Smak til evt. med mer krydder og server de stekte kyllingbitene.

Våre brukere har søkt etter:

  • kylling asparges

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *