Kyllingfilet – Fylt Med Ertesalat


Dette er en nydelig oppskrift på kyllingfilet som er fylt med pasta- og ertesalat for 4 personer.

Dette trenger du:
600 g kyllingfilet
4 skiver spekeskinke
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss olje
Pasta- og ertesalat:
300 g pasta, penne
2 ss cottage cheese
1 ss finhakket salvie
1 båt hvitløk
25 g parmesan
1/2 salatløk
100 g erter, frosne eller friske
100 g cherrytomater

Fremgangsmåte:
– Kok pastaen som anvist på pakken.

Skjær et snitt i kyllingfileten, og legg en skive med spekeskinke inn i kyllingfileten. Fest med en tannpirker.

– Stek kyllingfiletene i en panne med olje, 3–4 minutter på hver side. Legg filetene deretter i en ildfast form, og etterstek dem i 10 minutter i stekeovnen på 180 °C.

– Finhakk salvie og hvitløk. Bland cottage cheese med revet parmesan, olje, finhakket salvie og hvitløk.

Skjær salatløk i tynne skiver, og del cherrrytomatene i to. Vend dem i osteblandingen sammen med pasta og erter.

Server den fylte kyllingfileten med lun pasta- og ertesalat.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *