Kyllingfilet med potetsalat

Oppskrift på kyllingfilet med potetsalat for 4 pers.

Dette trenger du:

4 kyllingbryst
100 g parmesan
150 g brødkrumme
2 ts mel
1 egg
salt og pepper
400 g kokte poteter
50 g sylteagurk
1 liten purre
1 ss dill
1 ss sennep
200 g yoghurt
2 ss majones
salt, pepper og sitronsaft

Slik gjør du:

Bland brødkrumme, reven parmesan og litt salt og pepper.
Pisk sammen egget.
Del kyllingen i strimler, vend den i mel, deretter egg, så brød/parmesanmiks.
Stekes gylne på 200 grader i ca. 20 minutter. Dryss gjerne over chilipulver.
Del potetene i biter. Ha resten av ingrediensene i en foodprosessor, kjør glatt. Bland dette med potetene, smak til med salt, pepper og sitron.
Serveres med salat til.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *