Lyst til å lage kyllingfilet på grillen? Da må du prøve denne oppskriften!

Dette trenger du:
(4 porsjoner)

600 g kylling brystfilet

Urtemarinade
2 ss olivenolje
3 ss rødvinseddik
1 ts salt
3/4 ts pepper
1 ss oregano
1 ss basilikum
1 ss timian

Fremgangsmåte:

Start med å ta opp kyllingfiletene du skal grille og fordel disse på 4 ark aluminiumsfolie. Lukk folien godt slik at dette blir små pakker, og legg disse på grillen i ca. 15 minutter. Snu så pakkene etter ca. 5 minutter og stek tilsvarende på den andre siden.
Stek pakkene i ca. 15 minutter til kyllingfiletene er ferdig. Skjær eventuelt et snitt i én av filetene for å kontrollere at de er ferdige.

Bland sammen urtemarinaden i en plastpose (Eller brødpose). Legg i kyllingfiletene og bland den i marinaden. Press ut luft fra posen og knyt igjen.
Mariner kyllingfiletene en times tid. Kyllingfileten kan helt fint ligge i marinade over natten i kjøleskapet.