Laks – Kald

Dette er en oppskrift på kokt, kald laks for 4 personer.

Dette trenger du:
600 g laksefilet
1 l vann
3/4 dl salt
Agurksalat:
1 agurk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts sukker
1 ts eddik
4 ss vann
1 dl Kesam, 8 %
4 sitronskiver
en kvast dill
600 g nypotet

Fremgangsmåte:
– Del laksen i serveringsstykker og la den trekke i en kjele med vann og salt i ca. 10–15 minutter.
– Skrell agurken og bruk en ostehøvel
til å skjære den i tynne skiver på langs eller tvers.
– Lag dressingen og hell over agurkskivene.

Server kald laks med kokte poteter, agurksalat og en teskje Kesam. Pynt med sitronskiver og dillkvaster.

Våre brukere har søkt etter:

  • kald laks
  • kokt kald laks
  • kald laks oppskrift
  • kald kokt laks

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *