Lammecarré

Oppskrift på lammecarré for 4 pers.

Dette trenger du:

1 kg lammecarré
salt og nykvernet pepper
2 ss estragonsennep
(evt. god sennep tilsatt tørket estragon)
2 ss brødkrumme
2 ts finhakket hvitløk
olje
400 g kongeøsterssopp eller sjampingjong, grovhakket
200 g gulrot, i store biter
½ sitron, i skiver
1 chili i skiver
1 kinesisk hvitløk, i skiver
1 kvast frisk rosmarin
finhakket persille

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Gni inn lammecarréen med salt og pepper, og brun den i litt olje i pannen på høy temperatur. Smør så sennep på fettsiden, og dekk med brødkrumme blandet med finhakket hvitløk.
Sett kjøttet inn i ovnen i 5 minutter. Ta ut, og la stå på benken i 10 minutter. Sett på ny inn i ovnen i 5 minutter. Sett tilbake på benken og la hvile i 5 minutter. Kjernetemperaturen skal være 64 grader.
Vend sopp, gulrøtter, sitron, chili, hvitløk og rosmarin i litt olje. Tilsett salt og pepper. Bak i ovnen på 150 grader til de har en fin farge, ca 25 minutter. Ta ut rosmarinen, og strø over litt finhakket persille.

Våre brukere har søkt etter:

  • lammelår oppskrift
  • lammecarre oppskrift
  • sosekjøtt av lam
  • lammekjøtt oppskrifter
  • Oppskrift Lammecarre
  • lammecarre
  • lam oppskrift

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *