Lammeskiver Med Tomatsaus – Glutenfri

Dette er en glutenfri oppskrift på lammeskiver i tomatsaus!

Dette trenger du:
1 kg lammekjøtt i skiver (fra bog eller stek)
1 boks (400 g) hakkede tomater
1 stor rødløk
3 hvitløkbåter
urtesalt
hvit pepper
fersk timian
olivenolje til steking

Fremgangsmåte:
Dersom du har en stekepanne med lokk, bruker du kun denne. Hvis ikke, bruk vanlig stekepanne til å steke lammeskivene og en stor gryte med lokk etterpå.
Hell litt olivenolje i stekepannen, stek lammeskivene pent brune på begge sider, og ta dem ut av pannen. Skru ned varmen på platen litt mens du finhakker rødløk og hvitløk. Ha litt olivenolje i pannen eller gryten, og la rødløken frese litt alene før du putter hvitløken i. Deretter tilsetter du tomatene og legger kjøttet på toppen. La det putre på svak varme under lokk i 10 minutter. Smak til med urtesalt og hvit pepper. Klipp eller finhakk litt fersk timian og dryss over retten like før servering.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *