Linguini Pasta med Tunfisk


Dette er en oppskrift på Linguini Pasta med Tuna Puttanesca for 4 pers.

Dette trenger du:
400 g Linguini pasta

2 ss. olivenolje

4 hvitløk, skjæres i tynne skiver

tørket chili flak til å smake

2 ss. kapers

1 1 / 4 kopp Kalamata oliven

1 boks med terninger av tomater, helst San Marzano tomater.

litt ferske basilikum blader, revet i små biter

1 boks tunfisk i olivenolje

salt og nykvernet pepper

Kok pasta i rikelig og godt saltet vann til den er al dente. Varm olivenolje i en panne over middels varme og legg hvitløk og chili flak, la det sauté mens du rører har du i hvitløk til den begynner å få litt farge (ca 1-2 minutter). Tilsett kapers og oliven, sauté for et par minutter mens du rører. Ha i tomatene. Koke til mesteparten av vesken er borte, hell av tomatsaften og tilsett basilikum, salt og nykvernet pepper. La det småkoke til den begynner å tykne litt, ca. 1-2 minutter. Kutt opp tunfisk i små biter med en gaffel og det kom inn, til å smake. Tøm ut pastaen, men spar 1 1 / 4 kopp kokende vann og hell pastaen tilbake i kjele. Hell sausen over, sammen med de lagrede kokende vann og snu det hele rundt noen ganger. Tilsett nykvernet pepper og pynt med basilikum blader, serveres umiddelbart.

Våre brukere har søkt etter:

  • pasta med tunfisk
  • pasta tunfisk
  • Tunfisk Oppskrifter

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *