Loff

Oppskrift på juleloff eller loff som godt kan spises til hverdag.

Dette trenger du:

ca. 100 g smør
0.5 l melk/vann
1 ss honning
ca. 1 l hvetemel
0.5 ts salt
1 pakke tørrgjær

Slik gjør du:
1. Selt smøret sammen med melk og honning og varm til 40 grader.
2. Bland alt det tørre i en bolle.
3. Tilsett de flytende ingrediensene og bland til en ganske løs deig.
4. Hev i ca 30 minutter.
5. form til en loff og etterhev i ca 15 minutter.
6. Spray med vann rett før det settes i ovnen.
7. Stekes i nedre del av ovnen på 175-200 grader (gjerne varmluft) i ca 25 minutter. Hvis den begynner å bli for brun, kan man legge bakepapir over mot slutten.

Dette er til 1 loff.

Våre brukere har søkt etter:

  • oppskrift loff tørrgjær
  • loff oppskrift tørrgjær
  • loff oppskrift
  • loff med egg
  • loff uten melk
  • loff med tørrgjær
  • loff oppskrift med tørrgjær

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *