Maisbrød

Lyst å bake maisbrød men trenger en oppskrift? Her er hvordan du lager maisbrød.

125 g finmalt maismel

125 g hvetemel

2 ts. sukker

1 ts. bakepulver

1 ts. natron

1 ts. salt

3 ½ dl melk

2 egg

90 g Cheddar ost, revet

3 ss. smeltet fett, helst vegetabilsk fett – eller smør

Bland alle de tørre ingrediensene sammen i en bolle. Visp egg, melk og smeltet fett godt sammen. Tilsett væsken i de tørre ingrediensene, rør til det er en jevn masse. Rør ost i. Hell det i en smurt rund form / terteform og stek på 220 grader i 25-30 minutter til den er gyllen og bakt igjennom. Serveres varmt og nystekt til mat, sammen med kaldt smør. Dagen etter kan den eventuelt ristet før den serveres.

Våre brukere har søkt etter:

  • maisbrød oppskrift
  • maisbrød
  • oppskrift på maisbrød

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *