Margposteier

Oppskrift på Margposteier.

Dette trenger du:

Paideig:
200 g. meierismør (ekte meierismør hever smaken betraktelig og er et “must” i julekaker!)
200 g. hvetemel
3-4 ss. fløte

Smuldre smør i melet. Arbeid deigen raskt sammen, og la den stå kaldt noen timer.

Mandelfyll:
100 g. malte mandler
200 g. sukker
3 eggehviter

Slik gjør du:
Pisk mandelfyllet godt sammen.
Smør sandkakeformer med smør. Ta en klump deig og klem ned i en sandkakeform. Klem deigen langs bunnen og opp kantene til passelig tykkelse. Ha i mandelfyllet, men bare 3/4 fullt, ellers renner det over.
Stek ved 200 – 225 grader i 10-15 minutter. Steketemperatur og grader må vurderes litt underveis, så ikke kakene blir brente, men heller ikke detter sammen.

Våre brukere har søkt etter:

  • margposteier

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *