Marinert salmalaks med pepperrotrømme

Oppskrift på marinert salmalaks med pepperrotrømme for 6 pers.

Dette trenger du:

500 g Salma
¾ ts salt
Litt nykvernet sort pepper
4 ss presset sitron
Litt finrevet sitronskall
2 ss presset lime
2 ss olivenolje
3 vårløk i tynne skiver
3 ss kapers
Litt frisk kjørvel

Pepperrotrømme:

1 beger seterrømme
1 ts revet pepperrot
1 ss sitronsaft
½ ts sort pepper
½ ts salt

Slik gjør du:

Bland sammen ingrediensene til rømmen og sett kjølig.
Skjær laksen i syltynne skiver, legg på et stort fat. Strø over salt og pepper.
Bland sammen sitron, sitronskall, lime og olje. Fordel over laksen. Dryss over vårløk og kapers. Pynt med frisk kjørvel. Bør serveres straks.
Server laksen sammen med en lekker grønn salat.
Vi anbefaler Mache blandet med litt olje, balsamico, salt og pepper.

Våre brukere har søkt etter:

  • salmalaks oppskrift
  • pepperrot pure
  • marinert salmalaks

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *