Dette er en oppskrift på en stor marsipankake i langpanne.

Dette trenger du:
Lys bunn:
3 egg
125 gr. sukker
100 gr. hvetemel
½ ts. bakepulver
2 mandeldråper

Sjokoladebunn:
4 egg
120 gr. sukker
3 ss. kakao
1 ss. potetmel
50 gr. hvetemel
1 ts. bakepulver

Start med å piske egg og sukker til eggedosis. Bland forsiktig inn de andre ingrediensene.

Ha røren i bakepapirkledd langpanne. Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca. 6-8 minutter. Snu kaken etter steking på et bakepapir. Lag en lys bunn til.

Fortsett med samme fremgangsmåte som til lys bunn.
Frys alle tre bunnene (De er nemlig lettere å jobbe med når de er frosne).

Legg så en lys bunn på et stort fat. Smør et lag med rørt jordbær eller bringebærsyltetøy over hele bunnen. Pisk ca.8 dl. fløte, 4 ss. sukker og 3 ts. vaniljesukker til krem. Fordel kremen over syltetøyet. Legg deretter sjokobunnen på toppen. Lag en sitronfromasj (Av ca. 4 egg og 6 dl. kremfløte, se oppskrift på sitronfromasj) og fordel over den brune bunnen. Oppå sitronfromasjen legger du den siste lyse bunnen.

Pisk så ca.1 liter fløte med 5-6 ss. sukker og 4 ts. vaniljesukker til krem. Dekk hele kaken til både toppen og kanten rundt med krem.

Nå er det på tide å kjevle ut to pølser (ca. 1 kilo ) marsipan til et rektangel som skal dekke hele kaken, både topp og sider. Legg marsipanlokket over kaken og pynt kaken med for eksempel marsipanroser og blad.