Meksikanske Mais-Pannekaker, Enchilladas

Herlig oppskrift meksikanske mais – pannekaker, 4 porsjoner.

Dette trenger du:
– 3 dl vann
– 125 g maismel (grov anbefales)
– 25 g smør
– 25 g gjær
– ½ dl vann lunkent
– 1 ½ ts salt
– 1 / 3 ts pepper
Fremgangsmåte:

Vannet kokes først opp. Dryss deretter inn maismelet, rør til den er blitt til en stiv grøt. Rør inn smør i og fortsett til det er lunkent. Rør ut gjær i ½ dl. Vann og tilsett dette i deigen som så knas grundig. Ha i mel til deigen ikke lenger er seig. Stilles til heving i 3 til 4 timer. Slå deigen ned og rull den ut til en gammel 1 – kronet tykkelse. Stikk den ut i sirkler ved å risse deigen rundt en tallerken. Plasser det hele på pannen i svært varm olivenolje og stekes gylne på begge sider. Pannekaker kan fylles med litt av vært som du liker.

Våre brukere har søkt etter:

  • maispannekaker
  • mais pannekaker
  • oppskrift maispannekaker

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *