Middelhavsgrønnsaker i paideig

Oppskrift på middelhavsgrønnsaker i paideig for ca. 16 biter.

Dette trenger du:

1 pk Tine paibunn (32 cm)
3 ½ ss ICA rød pesto
½ boks artisjokk
1 liten gul og rød paprika
½ grønn squash
1 liten rødløk
125 g fersk mozzarella
1 strøken ts salt
Litt kvernet pepper
2 ss frisk timian

Slik gjør du:

Legg paibunnen i en stor, smurt, ildfast form. Prikk bunnen og brett en liten kant.
Sett kjølig 15 minutter.
Smør på 3 ss pesto, del grønnsakene i tynne strimler og skiver. Fordel over bunnen. Legg på mozzarella revet i små biter.
Drypp over ½ ss pesto. Strø over salt,
pepper og timian.
Stekes må midterste rille ved 210 grader i 20–25 minutter. Avkjøl og del i biter.

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *