Nøttekake

Dette er en lekker oppskrift på nøttekake i randform.

Dette trenger du:
2 egg
150 gr. sukker
100 gr. malte nøttekjerner
40 gr. hvetemel
1 ts. bakepulver
¾ dl. fløtemelk

Slik gjør du:
Start med å piske eggedosis av egg og sukker. Tilsett det tørre og fløtemelken.
Steketid:175 grader, nederste rille, 40 minutter i smurt randform.

Fyll:
6-7 dl. fløte
4-5 ss. sukker
4 ts. vaniljesukker
Pisk så fløten til krem med vaniljesukker og sukker. Ta av halvparten av kremen over i kakesprut.

I resten av kremen blandes:
1 hakket banan
2-3 halve hermetiske hakkede fersken
1 hakket eple
1 hakket appelsin
Rensede og delte druer

Eller du kan andre frukter du ønsker.

Bland alt dette i kremen, og fyll det i midten av kaken som du har lagt på et fat. Bruk forskjellige sorter frukt som du deler opp i båter, og bygger opp kaken med. Bruk en del druer både hele og halve, en fin klase på toppen er fint. Bruk så kakespruten og sprøyt fine striper fra bunn til topp. Man kan bruke krem til å støtte opp frukten så den står stødig.

Våre brukere har søkt etter:

  • nøttekake med sjokoladekrem
  • mandelkake oppskrift
  • nøttekake
  • nøttekaker oppskrift
  • NØTTEKAKE MED FRUKT

Skriv en kommentar:

Your email address will not be published. Required fields are marked *